KNJIŽARA

KNJIŽARA U NOVOM SADU 065/2814 282, 065/2814 282

KNJIŽARA U NOVOM SADU NA ADRESI GAJEVA 16 IZA ZGRADE DNEVNIKA
OTKUP I PRODAJA POLOVNIH I NOVIH UDŽBENIKA SVIH IZDAVAČA
UDŽBENIČKI KOMPLETI "SVE NA JEDNOM MESTU"
ZA PORUDŽBINE PREKO 4,000 RSD DOSTAVA BESPLATNA

Vasa korpa je prazna!

Kancelarijski materijal


Obaveštenje za roditelje

Poštovani roditelji i deco,

 
Pre svega zahvaljujemo na dosadašnjem ukazanom poverenju velikom broju naših klijenata koji nam več godinama unazad ukuzujeu poverenje porudžbinama po celoj Srbiji i direktnom kupovinom.
 
prodaja udžbenika na rate
 
Kako smo se uvek trudili da prevashodno udovoljimo Vašim zahtevima u smislu da Vam obezbeđujemo što očuvanije polovne i nove udžbenike od svih izdavača, kupovinu kompleta “SVE NA JEDNOM MESTU” da Vam ukažemo koja su stara a koja su važeća izdanja obzirom na mnogobrojne i konstatne promene udžbenika od strane izdavaća, i ove godine nastojačemo da iste i još bolje ispunimo.
 
Želimo da ukažemo svim roditeljima da su udžbenici za 2 i 6 razred OŠ po odluci Ministarstva prosvete urađeni po novom nastavnom program i da će se sledeće godini isto tako odštampati udžbenici za 3 i 7 razred OŠ, tako da se u naredni 3 godine promene svi udžbenici po novom nastavnom programu.
 
zbirke za malu maturuMolimo sve roditelje da vode računa i ne kupuju polovne udžbenike preko raznih sajtova, na ulicama ili drugim mestima za 2 i 6 razred OŠ obzirom da su to mnogo roditelji već učinili i konstantno nas zovu i pitaju dali su pogrešili i dali su knjige od prošle godine važeće za 2 i 6 razred OŠ. 
 
Knjižara Sunce radi tokom cele godine i u prodaji ima udžbenike kada ni u jednoj drugoj knjižari nema sa istom ponudom kao i u avgustu i septembru.
 
Zahvaljujemo se svim našim kupcima i nadamo se uspešnoj saradnji i naredne školske godine.
 
Knjižara SUNCE
Gajeva 16
21000 Novi Sad

Kontakt telefon:
021-301-64-65
021-636-94-05

Mobilni:
062/894 81 56